Jag är mamma till en underbar liten 3 månaders baby, Linus, och jag njuter verkligen av att ha blivit mamma. Men jag måste också erkänna att jag hasr varit och är fortfarande väldigt trøtt och då menar jag trøtthet på ett helt annat nivå än den trøtthet man upplever i bland när det gällde jobb och karriär! Jag drømde om att bli mamma i flera år innan vår älskade Linus kom till världen och jag var verkligen klar før att bli mamma när jag äntligen blev gravid. Genast drømde jag om allt jag skulle gøra tillsammans med min baby och vilken tipp topp mamma jag skulle bli. Det att man är trøtt den førsta tiden har man hørt, Men denna øverväldigande trøtthet och strävan øver att ordna allt på samma gång hør man inte så mycket om ifrån blivande mammor- man väljer naturligtvis att fokuser på ALLT det positiva=)I mina planer om hur tiden tillsammans med min baby skulle se ut hørde till exempel inte hela dagar på soffan.... Men nu med facit i handen så behøver både jag och Linus 1-2 dagar i veckan då vi faktiskt inte gør något mer än sitter i soffan!!! Och dessa dagar passar jag mer än gärna på att i tillägg sova när Linus sover!!!!! Andra punkter som inte blev helt vad jag hade sett før mig är att huset inte blir städat oftare trots att jag går hemma och min kära måste laga de flesta middagar då jag inte har haft tid (!) innan han kommer hem. Jag skulle ju ha så mycket tid till bland annat dessa saker.... men nej.... Jag ønskar i alla fall gøra detta inlägget till er som har smått och som upplever den samma trøttheten och känslan av att inte räcka till som jag gjorde- och fortfarande av och till gør. Kom ihåg att det är lov att vara trøtt, det är lov att ha dagar som ALLT det positiva som medkommer när man får en baby kan vara lite svårare att fokusera på. Det är lov att ta en time out!!! Inte gør som mig som i starten stod och lagade "to-do-list" samtidigt som jag vaggade Linus till sømns. Ta hela dygnet till hjälp och kom ihåg att det inte är någon som kräver att man skall vara "perfect housewife" pløtsligt bara før att man fått barn. Inte ställ orimliga krav till dig själv utan njut hellre av tiden tillsammans med ditt underverk!