I noen uker nå har jeg hatt en del tegn som skulle tro at jeg var gravid. Massive smerter i korsryggen,stikking i underlivet som har vært en del av, do flyging om natten. 4+2 har jeg trodd frem til idag lørdag. Pleier alltid å få mensen på en torsdag, som den har gjort fast og trutt det siste halve året. Denne gangen fikk jeg først blødning idag. 2 dager etter forventet mens. Natt til mandag tidligere samme uke våknet jeg også mitt på natten med et skikkelig hugg i underlivet som gjorde veldig vondt, ga seg igjen etter ca 1 min. Før hver mens får jeg alltid smerter i ryggen dagen før og et forferdelig humør. Og humøret har vært strålende hele uka. Men når jeg fikk blødning idag var det smerter først litt i korsryggen, men som har gått over i rent underlivsmerter ellr et lettere trykk, nesten pulserende i hele dag. Jeg har blødd litt mindre enn normalt i hele dag. Kan dette være en SA? Ellr bare at jeg har sein festeblødning og har lest at enkelte kan blø litt mer enn andre, ellr er bare det kjære tante rød på tur?