Når jeg måtte starte med morsmelk erstatning synes jeg det var et strev uten like og vaske flasker, destilere dem, koke vann, kjøle det ned igjen for så og kunne gi melken. Det var tid krevende og jeg var veldig sliten etter mange våkne netter og generelt tok det på med et spebarn. Mitt råd er: Vask falskene, sett dem i en gryte med litt vann og en rist i. Da trenger du bare koke opp litt vann og la dem stå i dampen i ca 1 min. dette går veldig raskt, mens du destilerer flaskene koker du også opp vann, når flaskene er destilert og enda varme, heller du det kokende vannet oppi flaskene til det målet du ønsker. skru på lokket med korken også på. Da er alt inni flasken sterilt og de er klar til bruk. Så når du skal gi babyen melk er det bare og varme opp vannet enten i vann bad eller i microen. Går veldig raskt. Vi gjorde klar alle flaskene kvelden før. Håper dette kan hjelpe noen til og spare tid og energi:o)