Jeg har egentlig bare en følelse som jeg føler jeg vil dele og høre om andre har det eller har hatt det på samme måte. I mine tre uker som nybakt mor har jeg allerede hatt store kjøttsår på brystvortene som ble til betennelse på brystvortene. Jeg fikk en salve jeg skulle smøre på, men siden jeg smørte og så pakket brystene inn i ull som anbefalt, ble det fuktig og jeg fikk soppinfeksjon. Fikk behandling for dette og nå har jeg fått brystbetennelse med over 40 i feber. Jeg ble enig med helsesøster om å trappe ned litt så nå får mini mme til jeg er bedre selv. Dette har blitt så altoppslukende at jeg verken orker besøk og får ikke gjort noe husarbeid. Jeg føler rett og slett jeg ikke strekker til.. Nå har mini også fått luft i magen av NAN så grining hjelper ikke så veldig på humøret:/ Er det andre som har hatt den følelsen at man likså godt kan gi opp for alt arbeidet hoper seg bare mer og mer opp? Vanskelig det der med amming...