Det beste tipset jeg noen gang har fått når det kommer til det å være helt ny på å være foreldre, er å slappe av og følge magefølelsen. Lille er nå 5 måneder gammel og er en utrolig herlig baby, hun har spist godt og sovet godt helt siden fødselen. Da hun var ca 4 uker måtte vi begynne å gi henne flaske da jeg ikke produserte nok, men siden helsestasjonen var stengt denne fredags kvelden så måtte jeg følge magefølelsen og dra på butikken og kjøpe en boks med nan mme. Jeg viste at det var det som måtte til for at lille skulle bli mett og fornøyd. Siden dette har hun kun fått mme, men jeg måtte gjennom litt kritik fra helsesøstrene som mente jeg ammet feil, før de "godkjente" at hun måtte få flaske. Jeg spurte aldri etter noen "godkjenning" til å gi flaske, men fulgte heller magefølelsen og tok et valg som gjorde at min baby ble fornøyd. Når det gjelder det å slappe av så mener jeg at man skal nyte tiden med den lille babyen. Vi selv er veldig sjelden på kjøpesentrene, eller i byen, vi tilbringer dagene hjemme på leketeppe og en daglig tur i nærområdet. Vi koser oss med datteren vår, og stresser ikke rundt henne. Hun får lov til å gråte litt og får lov til å utforske det hun vil. Så mitt tips videre er vel det at man ikke bør sy puter under armene på babyene sine og at man må slappe av litt. Kos dere med babyen deres..