Hei. Jeg var gravid men var på ultralyd og ikke noe hjerteslag så tok medisinsk abort, har veldig lyst å bli gravid igjen men er ikke stressa eller tenker ikke så mye på det. Men syklusen min er helt på tryne etter aborten.. Den første menstruasjonen var som d sto på nett kraftig og varte lenge.. Den andre var normal og varte i 4 dager( sånn som jeg bruker å ha d) nå er jeg 11 dager sen men mens og testene viser negativ.. Burde jeg dra til lege? Skal jeg bare la d gå sin gang? Jeg tenker når syklusen er så rotete at d vil være vanskelig å bli gravid? Jeg prøver å tenke minst mulig på å bli gravid for jeg orker ikke stresse og orker ikke ta disse eggløsningstestene. Lar bare ting gå sin gang. Men vanskelig å ikke tenke på d når syklusen e så rar.. Hadd vært enklere om syklusen var som før jeg ble gravid. Nå føler jeg at jeg sutter med masse spørsmål og skjønner veldig lite.. Noen tips?